Foley kateteri od silikona

Rochester Medical proizvodna linija potpuno silikonskih Foley katetera, izrađena je s ciljem da povisi udobnost i ukloni rizike koji se mogu povezati s proizvodima na bazi lateksa. Silikon je inertan i netoksičan material i stoga, idealan za izvedbu sigurnih i pouzdanih Foley katetera, čiji je ispusni lumen za c/a 30% veći od onog kod katetera izrađenih od lateksa.

Proizvodi

Foley kateteri od silikona
Foley kateteri od silikona

Rochester Medical Foley kateteri, u cijelosti od silikona, dostupni su u širokom rasponu izvedbi i veličina, pakirani u pojedinačnim pakiranjima ili kasetama, i svi bez sadržaja lateksa. Svi naši Foley kateteri, proizvode se u SAD-u i to u promjerima, od najmanjih,6 Fr/Ch, do najvećih, s promjerom od 26 Fr/Ch.

Dječji silikonski Foley kateteri

Naša ponuda dječjih Foley katetera s 2 kraka, uključuje katetere s promjerom od 8 Fr/Ch i 10 Fr/Ch, ali također i jedini 6 Fr/Ch silikonski Foley kateter koji se proizvodi u SAD-u. Pakiran je bez sonde, radi veće sigurnosti za pacijenta.

Veličine:

Silikonski foley kateteri za odrasle

Naš ukupni program silikonskih Foley katetera za odrasle, uključuje katetere s 2 i 3 kraka, u izvedbama s balonima zapremnine 5/10 ml i/ili 30 ml.

Veličine:

Tablica proizvoda
opis
pomagala
naziv
pomagala
količina
(kom)
period
urinarni kateteri od silikona Silicon Foley Cat. 3 3 mj