Muški vanjski kateteri

Muški vanjski kateteri, su pomagala slična kondomima, čija namjena je da muškarcima omoguće udobnost i stanje suhoće, a bez potrebe za uporabom pelena ili sličnih proizvoda koji upijaju tekuće otpadne tvari. Vanjski kateteri postavljaju se preko penisa i spojeni su s pomagalima za sakupljanje urina, najčešće s vrećicama za urin, koje se, pak, smješetaju uz nogu ili uz krevet.

Široki izbor Rochester Medical vanjskih katetera, koji, ujedno i ne sadrže lateks, pruža mogućnost odabira onog pomagala, koje će najbolje odgovoriti sasvim posebnim potrebama svakog muškaraca. Kroz mnoštvo tipova i veličina naših vanjskih katetera, ponuđena vam je sigurnost, povjerenje i udobnost pri nošenju.

Proizvodi

Postoje tri * vrste Rochester Medical samoljepljivih vanjskih katetera, kao i jedna vrsta neljepljivih katetera sa spužvastom trakicom za učvršćivanje. Svaka od ovih vrsta vanjskih katetera, ponuđena je u pet promjera. Različitost izvedbi i veličina, pruža muškarcima mogućnost odabira one opcije, koja svakoj osobi najbolje odgovara i pruža joj najveću sigurnost u primjeni.

* Trenutno su u ponudi Stoma medical-a Ultraflex® i Natural® vanjski kateteri.

Ultraflex®

Samoljepljivi Ultraflex vanjski kateter
Ultraflex®

Samoljepljivi vanjski kateter pod nazivom UltraFlex nudi umetnutu ljepljivu traku, u duljini i na mjestu, kako je to uobičajeno kod muških vanjskih katetera. Svojom veličinom i prozračnim silikonom, predstavlja vrlo dobar izbor za veliki broj pacijenata.

Veličine:

Natural®

Neljepljivi Natural vanjski kateter
Natural®

Neljepljiv, izveden u potpunosti od silikona, Natural vanjski kateter, savršen je za pacijente koji mijenjaju vanjski kateter više puta dnevno, zbog postupka samokateterizacije. U pakiranju Natural vanjskog katetera je i spužvasta, prilagodljiva trakica za učvršćivanje, koja se višekratno koristi.

Veličine:

VAŽNO: Za upoznavanje s programom vrećica za urin, molimo koristite ovu vezu.

Tablica proizvoda
opis
pomagala
naziv
pomagala
količina
(kom)
period
KONDOMI
silikonski samoljepljivi Ultraflex 90 3 mj
silikonski s ljepljivom trakom Natural 90 3 mj
sredstvo za skidanje ljepila ConvaCare 90 3 mj