Od samih početaka, ulagali smo sve svoje znanje i snagu u stvaranju prizvoda, koji će se svojom funkcijom i izgledom najviše približiti onome što je prirodom zadato.

Poslije operativnog zahvata na dojci, moguće su poteškoće u prilagodbi nastalim promjenama, kao i suočavanje s vašim promijenjenim izgledom. Usmjerenje tvrtke TRULIFE, uvijek je bilo da vam ovu životnu promjenu olakša i učini što udobnijom, čemu svjedoči gotovo pedeset godina našeg stalnog razvoja novih i jedinstvenih proizvoda. Od samih početaka, ulagali smo sve svoje znanje i snagu u stvaranju prizvoda, koji će se svojom funkcijom i izgledom najviše približiti onome što je prirodom zadato. Prepoznavajući da svaka žena ima svoje, sasvim posebne potrebe, program Naturalwear je tako i osmišljen, te nudi najširi izbor vrsta, oblika i veličina umjetnih dojki, a što je sve usmjereno, zadovoljenju vašeg sasvim posebnog, osobnog životnog stila. Kroz stalne inovacije, kao i prihvaćenje novih kirurških trendova, obvezali smo se da ćemo vam ustrajno nuditi udobnost, vrstan dizajn i raznolike mogućnosti izbora i u svim godinama koje slijede.

Jednako tako, izbor primjerenih grudnjaka izuzetno je važan, kako biste se osjećali ugodno i sigurno sa svojom umjetnom dojkom. Naši Naturalwear grudnjaci izvedeni su s posebnim odlikama koje vam osiguravaju ugodu, potporu i izvrsno prilijeganje na tijelo. Uz povrat samopouzdanja i prirodne ravnoteže, izgledati ćete izuzetno lijepo i ženstveno.

Ovim putem, nudimo vam mogućnost izbora najnovijih i najelegantnih dojki i grudnjaka, koje/i su danas dostupne/i na tržištu. Odvojite malo vremena za izbor pogodnog grudnjaka i umjetne dojke. Naš Naturalwear program, pomoći će vam da se osjećate samopuzdano i biti vam potpora na vašem putu ka oporavku.

VAŽNO: U slučaju potrebe za redovnom provedbom postupka limfne drenaže, molimo koristite ovu vezu, za više informacija o pomagalima potrebnim za njezino provođenje.