Gentle Touch® post-operativni setovi

Gentle Touch® post-operativni setovi, namijenjeni su primjeni odmah po kirurškom zahvatu izvedbe kolostome, ileostome ili urostome. Osiguravaju jednostavano i lagano spajanje podložne pločice s vrećicom, uz neznatan pritisak na osjetljivi post-operativni abdomen. Mogu se koristiti i pri zbrinjavanju abdominalnih fistula, kao i za drenažu kirurških rana.

Gentle Touch post-operativni set
Natura® niskotlačni adapter

Uz pomoć Natura niskotlačnog adaptera, svaki od Natura dvodijelnih sustava može se pretvoriti u bezbolno i udobno post-operativno rješenje. Proizvod se umeće između Natura vrećice i podložne pločice, čime se oslobađa prostor za smještaj prstiju i uz njihovu pomoć, izvedbe bezbolnog spajanja adaptera s prstenastom plastičnom spojnicom vrećice. Primjenom adaptera, izbjegava se izravan pritisak na abdomen pacijenta, što, u protivnom, može biti bolno i traumatično za post-operativno područje.

Natura niskotlačni adapterNatura niskotlačni adapter
Eakin® vrećice za fistule i rane

Eakin® vrećice za fistule i rane dostupne su u različitim oblicima i veličinama, kao i u horizontalnim ili vertikalnim izvedbama. Vrećice se zatvaraju/otvaraju primjenom tzv. sustava na „čičak” ili pomoću ventila/slavine. Ljepljiva podloga je izvedena od posebno ugodnih sastojaka, kako bi, ujedno, priječila prodor i štitila zdravu kožu od tekućih sadržaja iz rana, fistula i stoma s komplikacijama ili komplicirano smještenih stoma.

Eakin Cohesive® pribor

Eakin Cohesive® Seals su dvostrano ljepljivi podlošci/brtvila, koja se modeliraju u različite oblike i promjere, s ciljem da spriječe prodor tekućeg sadržaja iz stome na okolnu kožu. Ujedno, namjenjeni su i izravnavanju neravnina na koži, a njihovo koži ugodno ljepilo, pouzdano učvršćuje cjevčice, drenove ili katetere, sigurno ih zadržavajući na mjestu primjene.

Eakin Cohesive priborEakin Cohesive priborEakin Cohesive priborEakin Cohesive pribor
Flexi-Seal® sustav za zbrinjavanje fecesa (FMS)

Flexi-Seal® FMS je pomagalao za privremeno zbrinjavanje fecesa, koje je indicirano za inkontinentne pacijente, koji su nepokretni ili ležeći, s tekućom ili polu-tekućom stolicom. Pomagalo sigurno i učinkovito zadržava i odvraća stolicu, štiti rane pacijenta od fekalne kontaminacije i smanjuje rizik od oštećenja kože i širenja infekcije. Ovo pomagalo, koje je jednostavno za primjenu, predstavlja odličnu zamjenu za tradicionalne načine zbrinjavanja fekalne inkontinencije, kao što su umetci, pelene, fekalne vrećice i rektalne sonde.

Flexi-Seal sustav za zbrinjavanje fecesaFlexy-Seal vrećica za feces