AQUACEL®Ag BURN

Šifra: Aquacel_Ag_BURN

AQUACEL® Ag Burn  obloga s primijenjenom Hydrofiber® tehnologijom, mekana je, sterilna, antimikrobna obloga, koja upija eksudat iz rane, te blokira i uništava tako upijene mikrobe - kao što su bakterije - koji mogu izazvati pojavu infekcije.

Za dostupnost kontaktirati na [email protected] ili na +385 1 3090 359

Upišite svoj email kako bi Vas obavijestili kada proizvod postane dostupan.
Opis proizvoda
SVOJSTVA OBLOGE

Aquacel® Ag Burn obloga sa srebrom i snagom Hydrofiber®tehnologije geliranjem u kontaktu sa eksudatom rane savršeno prione na dno rane ne ostavljajući nepokrivene prostore u kojima se mogu razmnožavti bakterije.

PRIMJENA

Postavi

Ove obloge jednostavne su za postavljanje, jer su dostupne u širokom rasponu četvrtastih veličina, kao i zbog mogućnosti velikog izbora prikladnih veličina rukavica, namijenjenih pacijentima s opeklinama.

Ostavi

Obloge se mogu koristiti u trajanju do 21-og dana, čime su izbjegnuti bol i traume koje izazivaju česte izmjene obloga. Zbog primijenjene Hydrofiber® tehnologije, obloga u dodiru s ranom stvara mekani gel, što smanjuje bol za vrijeme korištenja obloge i pomaže u smanjenju boli i trauma pri postupku uklanjanja obloge.

Zacijeli

Obloga upija eksudat i blokira ga unutar sebe, zajedno sa štetnim bakterijama koje mogu priječiti zacjeljenje rane. Ionizirajuće srebro stvara antimikrobnu aktivnost protiv širokog spektra patogena, uključivo i MRSA (kako je i predočeno u in vitro simuliranom okružju rane). U trenu kada je rana zacijelila, obloga može i sama otpasti s mjesta primjene.
Ne postoji niti jedna obloga za opekline s mogućnošću korištenja u trajanju od 21 dana, kao što ne postoji niti jedna koja ima snagu Hydrofiber® tehnologije.

Veličine
veličina (cm) pakiranje (kom) ConvaTec kod
23x30 5 403788
23x100 3 403789