Kateteri

GentleCath™  HIDROFILNI KATETERI

Budući da pacijenti prolaze kroz razdoblje promjene, od vaše stručne njege pa do povratka u svoj svakodnevni život, mi želimo da se za tu promjenu, u najvećoj mogućoj mjeri, osjećaju spremni, osnaženi i neovisni. GentleCath™ hidrofilni kateteri bit će s njima na njihovom putu kroz život, vraćati im povjerenje i pružati im mogućnost postizanja željenih ciljeva.

Hidrofilni kateteri premazani su hidrofilnim polimerom koji reagira s vodom, stvarajući gladak, klizav premaz na površini katetera. U usporedbi s nepremazanim kateterima, pokazano je da hidrofilni kateteri smanjuju pojavnost infekcija urinarnog trakta.

 

Foley KATETERI OD SILIKONA

Rochester Medical proizvodna linija potpuno silikonskih Foley katetera, izrađena je s ciljem da povisi udobnost i ukloni rizike koji se mogu povezati s proizvodima na bazi lateksa. Silikon je inertan i netoksičan material i stoga, idealan za izvedbu sigurnih i pouzdanih Foley katetera, čiji je ispusni lumen za c/a 30% veći od onog kod katetera izrađenih od lateksa.

 

PROIZVODI

Rochester Medical Foley kateteri, u cijelosti od silikona, dostupni su u širokom rasponu izvedbi i veličina, pakirani u pojedinačnim pakiranjima ili kasetama, i svi bez sadržaja lateksa. Svi naši Foley kateteri, proizvode se u SAD-u i to u promjerima, od najmanjih, 6 Fr/Ch, do najvećih, s promjerom od 26 Fr/Ch.

Filtriranje
Pronađeno 19 proizvod/a