Urinari

Muški vanjski kateteri

Muški vanjski kateteri, su pomagala slična kondomima, čija namjena je da muškarcima omoguće udobnost i stanje suhoće, a bez potrebe za uporabom pelena ili sličnih proizvoda koji upijaju tekuće otpadne tvari. Vanjski kateteri postavljaju se preko penisa i spojeni su s pomagalima za sakupljanje urina, najčešće s vrećicama za urin, koje se, pak, smješetaju uz nogu ili uz krevet.

 

Široki izbor Rochester Medical vanjskih katetera, koji, ujedno i ne sadrže lateks, pruža mogućnost odabira onog pomagala, koje će najbolje odgovoriti sasvim posebnim potrebama svakog muškaraca. Kroz mnoštvo tipova i veličina naših vanjskih katetera, ponuđena vam je sigurnost, povjerenje i udobnost pri nošenju.

 

Proizvodi

 

Postoje tri * vrste Rochester Medical samoljepljivih vanjskih katetera, kao i jedna vrsta neljepljivih katetera sa spužvastom trakicom za učvršćivanje. Svaka od ovih vrsta vanjskih katetera, ponuđena je u pet promjera. Različitost izvedbi i veličina, pruža muškarcima mogućnost odabira one opcije, koja svakoj osobi najbolje odgovara i pruža joj najveću sigurnost u primjeni.

Filtriranje
Pronađeno 10 proizvod/a