Početna Proizvodi Ostomija Dvodjelni sustav

Dvodjelni sustav

OBILJEŽJA DVODIJELNOG STOMA SUSTAVA

Osnovno obilježje ovih sustava je da se sastoje od dva dijela:

  • od podložne pločice, koja se postavlja na tijelo u području stome i
  • pripadajućih vrsta vrećica, koje se spajaju s tom podložnom pločicom.

U vrijeme korištenja, može se ukloniti samo vrećica, ali ne nužno i podložna pločica, te ste u prigodi da jednostavno i brzo mijenjate vrstu vrećice koju koristite, a u zavisnosti od vaših dnevnih aktivnosti. Ovi sustavi mogu se koristiti sa zatvorenim vrećicama (za kolostomu) i/ili sa vrećicama s ispustom (za ileostomu), odnosno vrećicama s ispusnom slavinom (za urostomu).

Ujedno, ConvaTec nudi i dvije osnovne vrste dvodijelnih sustava, a to su:

  • Combihesive 2S
  • Esteem synergy

Svaki od ovih sustava je drugačiji, kako bi se u najvećoj mjeri mogli zadovoljiti vaši prioriteti i osobne potrebe.

Štoviše, korištenjem dvodijelnog sustava, možete mijenjati staru i postavavljati novu vrećicu, onoliko puta koliko vam se čini potrebnim, uz istovremeno zadržavanje podložne pločice na mjestu primjene.

Također, to vam daje i mogućnost da provjerite stanje svoje stome, u bilo koje vrijeme tijekom dana. Drugim riječima, vrećicu je moguće promijeniti u trenu.

COMBIHESIVE 2S dvodijelni stoma sustav
Najuspješniji i najdugovječniji dvodijelni sustav ikad primijenjen u svijetu, a koji je u primjeni već više od tri desetljeća, dakako, s izvedenim poboljšanjima tijekom svojih proizvodnih ciklusa. Sastoji se od podložne pločice i moguće primjene tri vrste vrećica, pri čemu se spajanje podložne pločice i vrećice vrši uz pomoć plastičnih prstenastih spojnica, smještenih i na podložnoj pločici i na vrećicama. Plastične prstenaste spojnice, jamac su siguranog spoja (uz osjet „klik”zvuka) vrećice i podložne pločice.
Esteem synergy dvodijelni stoma sustav
Esteem synergy dvodijelni stoma sustav, predstavlja potpuno novi način spajanja vrećica s podložnom pločicom i to tehnologijom spajanja lijepljenjem (ACT - Adhesive Coupling Technology™). Umjesto putem plastičnih prstenastih spojnica, vrećica, na kojoj je smještena patentirana pjenasta ljepljiva podloga, spaja se sa podložnom pločicom postupkom lijepljenja, u izuzetno siguran i pouzdan spoj. Vrećice se od podložene pločice, mogu odlijepiti onoliko puta, koliko je to pacijentu potrebno pri svakodnevnoj skrbi o stomi. Rezultat primjene ove tehnologije je tanko, nisko profilno, savitljivo i udobno pomagalo za stomu, koje po naznačenim karakteristikama, ima obilježja jednodijelnog sustava, a po načinu primjene, obilježja dvodijelnog sustava (tzv. „2 u 1” sustav).
Filtriranje
Pronađeno 3 proizvod/a