Početna Proizvodi Ostomija Pedijatrijski sustav

Pedijatrijski sustav

OBILJEŽJA DJEČJIH SUSTAVA „Little Ones®
„Za malene”

Uz sve izazove koje nosi podizanje i odgoj djeteta, izbor odgovarajućeg dječjeg stoma pomagala, to ne bi smio biti. Ujedno, to je i razlog zašto ConvaTec ima cijeli niz proizvoda namijenjenih samo djeci.

 

Zbirni naziv dječjih stoma pomagala je Little Ones®, odnosno, „Za malene”, i namijenjena su djeci, kojoj su operativnim zahvatom izvedene kolostome, ileostome ili urostome. Kao i kod proizvoda namijenjenih odarslima, Little Ones® proizvodi nude potpuni raspon mogućnosti za zadovoljenje svih potreba djece ili želja roditelja. I svaki od proizvoda, izrađen je s posebnom pažnjom, kako bi se ugodno postavio na unikatnu veličinu i oblik dječjeg tijela.

 

Little Ones® proizvodi, izrađeni su, stalno imajući na umu, aktivnost djece. Proizvodi su savitljivi, dugotrajni, jednostavni za uklanjanje i s najmanjom mogućnošću za neugodu. Roditelji ih vole, jer djeci omogućavaju da se bave svojim „poslom”, a to je... da budu djeca!

 

Ova linija pomagala za najmanje trbuščiće, pojavljuju se u dva osnovna sustava: jednodijelnom i dvodijelnom.

Jednodijelni dječji stoma sustavi
Dostupan u izvedbi vrećica s ispustom (kolostoma, ileostoma) ili vrećica sa ispusnom slavinom (urostoma). Sustav je tanak, lagan i jednostavan za primjenu. Podloga koja se lijepi na kožu, nježna je, sukladno osjetljivoj dječjoj koži. Malih je dimenzija, s vrećicama koje su mekane, smanjuju neugodne mirise i nezamjetne su ispod odjeće.
Dvodijelni dječji stoma sustavi
Ovaj sustav sastoji se od podložne pločice, izvedene u Stomahesive® tehnologiji i tri vrste pripadajućih vrećica: zatvorenih (za kolostomu), s ispustom (za ileostomu) i sa ispusnom slavinom (za urostomu). Podložna pločica i vrećica spajaju se pomoću plastičnih spojnica/prstenova, što umanjuje mogućnost ne namjernog odspajanja. Zvučni „klik”, potvrdit će pravilan spoj podložne pločice s vrećicom.
Filtriranje
Pronađeno 8 proizvod/a