Aquacel

Filtriranje
Pronađeno 8 proizvod/a

Aquacel®Ag Burn

Šifra: Aquacel_Ag_BURN

AQUACEL® Ag Burn  obloga s primijenjenom Hydrofiber® tehnologijom, mekana je, sterilna, antimikrobna obloga, koja upija eksudat iz rane, te blokira i uništava tako upijene mikrobe - kao što su bakterije - koji mogu izazvati pojavu infekcije.

Saznaj više

Aquacel® Surgical i Aquacel® Ag Surgical

Šifra: Aquacel_Surgical_i_Aquacel_Ag_Surgical

Aquacel® Surgical i Aquacel® Ag Surgical obloge pružaju vam mogućnost da, učinkovitije nego ikada, pospiješite cijeljenje kirurške rane.

Saznaj više

AQUACEL®Ag Foam PJENASTA™ obloga

Šifra: aquacel_ag_foam

AQUACEL®Ag Foam PJENASTA obloga - jedina pjenasta obloga koja posjeduje baš sve: UDOBNOST, JEDNOSTAVNOST I POGODNOSTI pri cijeljenju zahvaljujući Aquacel® Ag sloju.

Saznaj više

AQUACEL® Foam PJENASTA obloga

Šifra: aquacel_foam

AQUACEL® Foam PJENASTA obloga - računajte na AQUACEL® Foam oblogu u ZAŠTITI OD OŠTEĆENJA KOŽE izazvanih viškom vlažnosti ili djelovanjem sile smicanja.

Saznaj više

AQUACEL® Ag+ EXTRA™

Šifra: AQUACEL_Ag+_EXTRA

AQUACEL® Ag+ Extra™ obloga je NOVA, PRILAGODLJIVA I VISOKO UPIJAJUĆA OBLOGA. Pogodna je za akutne i kronične rane sa srednjom i jakom sekrecijom.

Saznaj više

AQUACEL® Ag

Šifra: aquacel_ag

AQUACEL® Ag je primarna obloga s unikatnim svojstvima pri stvaranju gela, zahvaljujući Hydrofiber® tehnologiji obogaćenoj ionima srebra (Ag+). Namijenjena je uporabi kod inficiranih akutnih i kroničnih rana sa srednjom i jakom sekrecijom. Jednostavna je za uporabu.

Saznaj više

Aquacel EXTRA 5x5

Šifra: aquacel_extra

AQUACEL® Extra™ obloge, pomažu vam u ispunjavanju svakodnevnih izazova, utjelovljenjem znanstvenih spoznaja, što je dokazima i potvrđeno. Smišljene i izvedene za učinkovito cijeljenje AQUACEL® ExtraTM obloge pogodne su za primjenu kod umjereno do jako eksudirajućih kroničnih i akutnih rana.

Saznaj više

Aquacel

Šifra: aquacel

AQUACEL® je primarna obloga s jedinstvenom sposobnošću geliranja i zadržavanja tekućine. Obloga od hidrofiber® vlakana ima izuzetnu moć upijanja, veću od alginata i gaze. Namijenjena je uporabi kod akutnih i kroničnih rana sa srednjom i jakom sekrecijom. Jednostavna je za uporabu.

Saznaj više