Početna Proizvodi Skrb za rane Aquacel® obloge
PROVJERENE. PRIRODNE. POUZDANE.
 

 
OBITELJ KOJA POMAŽE U LIJEČENJU

1996. ConvaTec je predstavio AQUACEL® oblogu, prvu oblogu na svijetu od hidrofiber® vlakana. Od tada slušamo reakcije naših korisnika i širimo ovu jedinstvenu tehnologiju na sve više proizvoda, kako bismo odgovorili na specifične potrebe naših pacijenata.

Danas je izvorna AQUACEL® obloga prerasla u cijelu obitelj obloga koje pomažu u zaštiti i cijeljenju rana.

 

HIDROFIBER® TEHNOLOGIJA

Hidrofiber® tehnologija koja se nalazi u AQUACEL® oblogama specifično je osmišljena da:

  • zaključava sekret i bakterije
  • savršeno prijanja uz ranu i osigurava vlažno cijeljenje
  • gelira u kontaktu s eksudatom i tako kontrolira vlažnost rane

 

 

 

 

 

 

Filtriranje
Pronađeno 7 proizvod/a

FoamLite

Šifra: foam_lite

FoamLiteTM ConvaTec pjenasta obloga za zbrinjavanje akutnih, kroničnih, slabo do neeksudirajućih rana. Mnogobrojni svakodnevni klinički izazovi, zahtijevaju i izbor obloga za rane koje:

  • Štite nježnu kožu i kožu oko rane od maceracije
  • Brane ranu od infekcije
  • Njeguju održavanjem vlažnog okružja pogodnog za cijeljenje rana
Saznaj više

AQUACEL®Ag Foam PJENASTA™ obloga

Šifra: aquacel_ag_foam

AQUACEL®Ag Foam PJENASTA obloga - jedina pjenasta obloga koja posjeduje baš sve: UDOBNOST, JEDNOSTAVNOST I POGODNOSTI pri cijeljenju zahvaljujući Aquacel® Ag sloju.

Saznaj više

AQUACEL® Foam PJENASTA obloga

Šifra: aquacel_foam

AQUACEL® Foam PJENASTA obloga - računajte na AQUACEL® Foam oblogu u ZAŠTITI OD OŠTEĆENJA KOŽE izazvanih viškom vlažnosti ili djelovanjem sile smicanja.

Saznaj više

AQUACEL® Ag+ EXTRA™

Šifra: AQUACEL_Ag+_EXTRA

AQUACEL® Ag+ Extra™ obloga je NOVA, PRILAGODLJIVA I VISOKO UPIJAJUĆA OBLOGA. Pogodna je za akutne i kronične rane sa srednjom i jakom sekrecijom.

Saznaj više

AQUACEL® Ag

Šifra: aquacel_ag

AQUACEL® Ag je primarna obloga s unikatnim svojstvima pri stvaranju gela, zahvaljujući Hydrofiber® tehnologiji obogaćenoj ionima srebra (Ag+). Namijenjena je uporabi kod inficiranih akutnih i kroničnih rana sa srednjom i jakom sekrecijom. Jednostavna je za uporabu.

Saznaj više

Aquacel EXTRA 5x5

Šifra: aquacel_extra

AQUACEL® Extra™ obloge, pomažu vam u ispunjavanju svakodnevnih izazova, utjelovljenjem znanstvenih spoznaja, što je dokazima i potvrđeno. Smišljene i izvedene za učinkovito cijeljenje AQUACEL® ExtraTM obloge pogodne su za primjenu kod umjereno do jako eksudirajućih kroničnih i akutnih rana.

Saznaj više

Aquacel

Šifra: aquacel

AQUACEL® je primarna obloga s jedinstvenom sposobnošću geliranja i zadržavanja tekućine. Obloga od hidrofiber® vlakana ima izuzetnu moć upijanja, veću od alginata i gaze. Namijenjena je uporabi kod akutnih i kroničnih rana sa srednjom i jakom sekrecijom. Jednostavna je za uporabu.

Saznaj više