0 Košarica
Početna Savjeti i novosti Mi smo uz Vas

Zaštitite se, poštujte preporuke struke o ponašanju za vrijeme pandemije i ono najvažnije: „Ostanite zdravi!!!“

Mi smo uz Vas

Datum objave: 31. ožujak 2020.

Zaštitite se, poštujte preporuke struke o ponašanju za vrijeme pandemije i ono najvažnije: „Ostanite zdravi!!!“ 
Za sve informacije dostupni smo za Vas svaki dan od 08 -16.30, petkom do 14 sati na naš besplatni telefon 0800-8000. 

Mi smo uz Vas!

Poštovane/i,

Stoma medical je, sa svim svojim zaposlenicima, tu uz Vas i za Vas, već gotovo 30 godina, osiguravajući Vam potrebna pomagala, edukacije, stručnu pomoć i savjete. Svrha postojanja Stoma medical-a i nas koji ga činimo, jest brzina, točnost, efikasnost i dostupnost svih naših usluga, novim i postojećim korisnicima naših pomagala. 

Uz aktualne tegobe svih naših sugrađana, izazvane pandemijom virusa Covid-19 (Korona virus),  te stanje nakon potresa u gradu Zagrebu i okolici, mi iz Stoma medical-a smo ovdje upravo zbog Vas. Da Vam pomognemo, da Vas brzo i pravodobno opskrbimo, da Vas podržimo, da Vas ne zanemarimo u trenutcima kada Vam je potrebna pomoć ili savjet.

Sve nas je zadesio veoma težak životni period, u kojemu, radi zaštite vlastitog i tuđeg zdravlja, moramo ostati u svojim domovima, uz minimalno dopušteno kretanje samo mlađih članova obitelji. Poštujući sve preporuke struke, organizirali smo naš rad, kako bi bili spremni i na eventualne teže situacije, te nabavili dovoljno pomagala, kako bi mogli zadovoljiti Vaše potrebe.

Stoga, osjećamo potrebu da Vam i u ovim teškim vremenima ukažemo, da se i nadalje  možete osloniti na našu punu pomoć i podršku. Više je nego razumljivo da ste iznimno zabrinuti zbog dostupnosti pomagala, nemogućnosti odlaska liječniku ili odlasku u ljekarnu ili nedostatka stručne podrške.

Vaša pomagala su, uz doznaku, dostupna kao i do sada: u Stoma medical-u,  ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a za Vas smo, obzirom da je situacija izrazito složena, privremeno aktivirali i besplatnu dostavu pomagala sa doznake na vašu kućnu adresu, putem Hrvatske pošte ili kurirskih službi.

  • Nazovite nas na besplatni broj telefona 0800 8000, na kojem Vas očekuje stručna pomoć, podrška i savjeti za primjenu pomagala
  • Pošaljite nam svoju doznaku poštom na našu adresu i očekujte isporuku pomagala
  • Fotografirajte svoju doznaku mobilnim telefonom i pošaljite je na brojeve: 091 60 13 655  ili  099 38 27 015, a mi ćemo Vas povratno kontaktirati radi dogovora o isporuci

Zaštitite se, poštujte preporuke struke o ponašanju za vrijeme pandemije i ono najvažnije: „Ostanite zdravi!!!“ 

 

Odlukom HZZO-a uskoro će te moći naručiti svoja ostomijska pomagala od obiteljskog liječnika i putem telefona ili elektronske pošte, kao što naručujete lijekove.

Doznaka će biti elektronska i zove se E-potvrda. Ta promjena bi trebala stupiti na snagu za 10-tak dana.

U cilju bolje i brže dostave Vaših pomagala, molimo Vas da što hitnije dojavite Vaš MBO/Matični broj osigurane osobe (nalazi se na zdravstvenoj i iskaznici dopunskog osigiranja) ili OIB

Za sve ostale informacije i pojašnjenja dostupni smo za Vas svaki dan od 08 -16.30, petkom do 14 sati na naš besplatni telefon 0800-8000.

Jedino tako možemo realizirati Vašu E-potvrdu i isporučiti Vam pomagala na kućnu adresu.

Mi smo uz Vas,

Vaš Stoma medical

 
Newsletter
Ne propustite nove važne informacije i korisne savjete. Prijavite se na Stoma medical newsletter.