0 Košarica
Početna Savjeti i novosti Njega i zaštita kože Savjeti za pranje tijela i kose bez ispiranja - Aloa Vesta pjena za čišćenje

Njega i zaštita kože

Aloa Vesta pjena za čišćenje bez ispiranja

Datum objave: 10. rujan 2018.

Kupanje i uklanjanje nečistoće sa osjetljive kože bez ispiranja.

Kod teško pokretnih osoba održavanje higijene nije uvijek jednostavno i lagano bilo zbog teške pokretljivosti, boli pri određenom položaju i sl.

U takvim situacijama postoji riješenje u primjeni pjene za pranje tijela i kose bez ispiranja. Jednostavno, brzo i učinkovito u isto vrijeme. Pjena je aktivna u ukljanjanju područja izložena fecesu ili urinu jer istovremeno i njeguje bez nadraživanja osjetljivu i suhu kožu.

Što je Aloa Vesta pjena za pranje bez ispiranja to je sredstvo koje sadrži Aloa Barbadensis ljekovito bilje koje djeluje umirujuće na kožu. Sadrži humectant koji zadržava vlagu nakon njege kože, bez aerosola je i ima minimalan dodatak mirisa da bi bila što neutralnija. Prikladna je i za osjetljivu kožu te kompatibila je sa prirodnim pH kože.

Način primjene

Zagrijati trljačicu i na nju direktno nanjeti Aloa Vestu pjenu za kupanje i pranje kose. Nježno oprati određena područja i tapkanjem posušiti pacijenta, bez ispiranja.

Kosa se njeguje izravnim nanošenjem na glavu, nježnim pranjem i sušenjem ručnikom. Ispiranje nije potrebno.

Pjena se može koristiti prema potrebi bez ograničenja.

Newsletter
Ne propustite nove važne informacije i korisne savjete. Prijavite se na Stoma medical newsletter.