0 Košarica
Početna Savjeti i novosti Skrb za rane Avelle - sustav zbrinjavanja rana

Novosti - Skrb za rane

Avelle - sustav zbrinjavanja rana

Datum objave: 11. rujan 2018.

Kada se dvije snage sjedine, nevjerovatne stvari postaju moguće. Otkrijte što negativni tlak i Hydrofiber® Tehnologija mogu učiniti zajedno.

Avelle – prvi sustav koji spaja zbrinjavanje rana negativnim tlakom s Hydrofiber tehnologijom.

Zbrinjavanje rane negativnim tlakom omogućeno je u jednostavnom, diskretnom sustavu, bez spremnika eksudata iz rane zbog čega je lagan za uporabu, malen i prijenosan. Tih je, bez alarma koji bi remetili san, a ono što je i najvažnija posebnost vrijek trajanja pumpice za jednokratnu uporabu je s vijekom trajanja od 30 dana.

Kako djeluje jedinstvena Hydrofiber obloga

  1. Nježni ljepljivi silikonski obrub, učvršćuje oblogu uz mjesto primjene.
  2. Posebno ojačani sloj Hydrofiber®-a gelira pri kontaktu s tekućim sadržajem iz rane i izrađen je kako bi sačuvao cjelovitost obloge pri ukanjanju.
  3. Hydofiber® jezgra gelira pri kontaktu s tekućim sadržajem iz rane i zaključava eksudat zajedno s bakterijama koje sadrži. Kanalići u Hydrofiber® jezgri izrađeni su tako, da omoguće protok tekućeg sadržaja kroz cijelu oblogu, osiguravajući da eksudat bude u potpunosti “zaključan”.
  4. Pjenasti sloj izrađen je tako da pomaže distribuciji negativnog tlaka kroz cijelu oblogu.
  5. Tanki sloj/folija, koji osigurava bakterijsku i virusnu zaštitu, vodootporan je i dopušta isparavanje eksudata, te pomaže ukupnom upravljanju s tekućim sadržajem.

Gdje se Avelle Sustav s negativnim tlakom može koristiti?

Primjenjuje se isključivo na preporuku zdravstvenog djelatnika i to za: kronične rane, akutne rane, traumatske rane, dehiscijencije, davajuće i primajuće regije te incizije kirurški zatvorene.

Dostupne veličine obloga

 

Newsletter
Ne propustite nove važne informacije i korisne savjete. Prijavite se na Stoma medical newsletter.